Pridané dňa 8. decembra 2018 / 4779
Pohlavie : Fenka
Veľkosť : malý (do 10kg)
Vek : 5-10 rokov
Mesto / Obec : Švábovce

LUJZKA,

fenka, nar. cca máj 2017, cca 49cm

dátum prijatia: júl 2018, čistokrvná podtatranská zmeska.

Nádherná Lujzka je fenočka z rómskej osady v Hranovnici. Vzali sme ju dotiaľ spolu s jej 8 šteniatkami, ktorým sa tam vyhrážali smrťou susedia „majiteľky“,, ktorej na záhrade porodila. V nádeji o ich záchranu oslovila nás. Všetkých 9 psíkov putovalo do našej opatery a dúfame, že teraz nájdu Lujzka a aj jej drobce milujúce domovy.

Lujzka je jedno bláznivé, milujúce a roztomilé psíča. Z diaľky nám trošku pripomína psa basenji. 😀 Takže je to aj riadny originál. Lujzka je aj poriadna potvora. Ak je v domácnosti s inými psíkmi, je síce priateľská, poriadne sa vyblázni, ale vždy skúša najskôr prebrať vedúcu pozíciu. Podľa toho ako sa zachová druhý pes, taký je v domácnosti poriadok. 😀 Je to však perfektný rodinný psík vhodný do každej rodiny. Lujzka zažila veľmi málo lásky, tak teraz sa jej nevie nabažiť. Darujte jej domov, plný toho čo jej chýbalo.

Vhodná je do bytu alebo domu s celoročným prístupom dnu. Do nového domova pôjde očkovaná, čipovaná aj kastrovaná.

Podmienkou adopcie je úspešný adopčný proces, podpísanie adopčnej zmluvy a uhradenie adopčného poplatku. V prípade ak vás LUJZKA zaujala, píšte na FB správu alebo mail: info@cestazadomovom.sk

FOTO: Michal Tropp 

Ďalšie zvieratá na adopciu